| Autor |
Mesaj |
DaVoS
..::* fOuNdEr *::..

Data inscrierii: 22/Oct/2007 Mesaje: 25
|
|
Flacari |
|
Pasul 1: Deschidem un document de 500x400px, cu background trasparent.
Pasul 2: Apasam "D", dupa care mergem la Filter -> Render -> Clouds.
Pasul 3: Trebuie acum sa mergem la Filter -> Render -> Difference Clouds. DUpa aceasta apasati de mai numeroase ori Ctrl + F pana cand dati o forma cat de cat de flacara imaginii(cred ca asta e cel mai greu cai si mie mi se pare îndeajuns de greu sa nimeresc o forma perfecta).
Pasul 4: Mergem la Image -> Adjustemenents -> Color Balance si facem urmatoarele schimbari:

|
|
| 27/10/2007 18:45 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|