| Autor |
Mesaj |
DaVoS
..::* fOuNdEr *::..

Data inscrierii: 22/Oct/2007 Mesaje: 25
|
|
Magma Ball |
|
Incepe cu un new file , seteaza culoarea foregroundul la alb si culoarea backgroundului la negru.
Alege Filter>Render>Clouds.
Apoi alege Filter>Artistic>Plastic Wrap.Foloseste defaulturile la setari,adica nu schimba nimic.
Alege Filter>Skylize>Glowing Edges
Layer>Duplicate Layer si schimba modul layerului in "color dodge" .
Mergi inapoi la debutantul layer si alege Filter>Render>Lens Flare
Alege Layer>Flatten Image.
Apoi alege Image Adjustments>Hue and Saturation.
Schimba "Hue" pana ajungi la ceva care sa arate ca "magma"
Acum alege Filter>Distort>Ocean Ripple. Nu schimba nimic de la setari.
Alege Filter>Distort>Spherize. Amount de 100%.
Layer>Duplicate Layer si Filter>Blur>radial Blur

|
|
| 27/10/2007 18:32 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|